Werken bij Van Schagen

Wij zijn een klein team, werken hard en we hebben het vaak heel gezellig met elkaar. Heb je ook interesse om bij ons te komen werken? Momenteel hebben we onderstaande vacature.

Of zoek je een uitdagende stageplek?  Wij zijn erkend als leerbedrijf en hebben momenteel een collega die een BBL-opleiding volgt.  Wij bieden de mogelijkheid om leerlingen te begeleiden tijdens hun stage. Dat kan gaan om een tijdelijke werkstage of gedurende een langere periode.

Of moet je een (eind)opdracht doen in de richting van verkoop, marketing, bedrijfseconomie of op logistiek gebied? Neem dan contact op met claudiadejongh@vanschagensantpoort.nl dan bekijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature allround terrein medewerker

( Zaterdagen en schoolvakanties )

Wil jij werken in een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van Schagen Santpoort B.V. , specialist in graszoden en sierbestrating is per direct op zoek naar een allround terrein medewerker die ons team gaat versterken. We zijn een klein bedrijf waardoor de werkzaamheden zeer divers zijn. Onze aandacht gaat uit naar een collega die van aanpakken weet en goed kan schakelen.

Jij bent de medewerker met twee rechterhanden. Jouw werkzaamheden lopen uiteen van het verplaatsen van goederen tot het bijhouden van de voorraad (bv zakken vullen met tuinaarde).  Daarnaast help je mee om gebouwen, het terrein en de showtuin schoon te houden (bv onkruid weghalen). Het is handig als je ervaring hebt in het rijden op de heftruck/shovel of interesse hebt om dit te leren. Daarnaast is het goed als je gewoon jezelf blijft en met een positief gevoel naar je werk gaat. Als jij graag afwisseling in je werk wil is dit de ideale kans op een leuke bijbaan.

Wij vragen:

 • Enthousiaste aanpakker die het niet erg vind om vieze handen te krijgen.
 • Zelfstandig kunnen werken, doorzettingsvermogen en kwaliteitsgericht.
 • Ervaring met heftruck/shovel of bereid dit te leren.

Wij  bieden:

 • Wij vinden het belangrijk dat jouw talenten juist ingezet worden en streven ernaar dat jij met plezier aan het werken bent.
 • Een marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis
 • Jaarlijks teamuitje
 • Tussen kerst en nieuwjaar zijn we gesloten
 • Een prettige en collegiale werksfeer
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband

Heb jij interesse of ken je iemand die op zoek is naar deze leuke baan?

Onze sollicitatiemogelijkheden zijn:

 1. Mail je CV en motivatie naar Claudia de Jongh, management assistent, claudiadejongh@vanschagensantpoort.nl
 2. Of bel naar Claudia de Jongh , van maandag tm woensdag van 08.00 tot 16.00 uur, 023-5 39 26 44
 3. Of kom langs tijdens onze openingstijden.