Jazeker! Neem hiervoor contact met ons op.

Wij adviseren om het oude gras eerst te verwijderen voor u nieuw gras legt. Zie voor meer informatie “Advies aanleggen van een gazon” onderaan de pagina.

Het beste is om het gras direct te leggen (op de dag van ophalen of bezorgen).

Helaas komt het onkruid als het ware van boven, door bijvoorbeeld vogels of de wind komen er vanzelf onkruidzaadjes tussen uw tegels. Er bestaan wel producten om ervoor te zorgen dat het onkruid zo min mogelijk vat krijgt op tuinelementen. Ook bestaan er onderhoudsproducten waarmee u een beschermlaag aanbrengt op uw tegels, de kleur kan ophalen of afrekent met algen en mos. Al met al zult u zo nu en dan even onderhoud moeten (laten) doen aan uw tuin. Vaak doet azijn, water en schoonmaken met een zachte veger al wonderen. Gebruikt u dan wel voldoende water en laat het zuur niet intrekken.

Wij adviseren u om een zakje met wat grind mee te nemen zodat wij kunnen zien om welk grind het gaat en of wij dat nog kunnen leveren.

Wij adviseren om dat niet te doen aangezien als u er dan op loopt er een rollend effect ontstaat en u daardoor kunt vallen.

U kunt het bij ons storten of wij kunnen het ophalen. Vervuilde grond/groenafval waar o.a. asbest, plastic of andere verontreinigde grond met bodem vreemde materialen in zitten zullen wij niet aannemen. Vraagt u vooraf naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Ja dat kan, wij vinden het fijn als we big bags terug krijgen. Soms kunnen we ze namelijk nog een keer gebruiken. Er zit GEEN statiegeld op. U kunt een big bag ook bij het rest afval weggooien.

Wij zien in dat u graag op 1 adres voor alles terecht wilt zijn. We krijgen regelmatig de vraag of wij ook onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin kunnen doen of tuinen kunnen aanleggen. Op dit moment zijn we echter gespecialiseerd in de verkoop van graszoden, sierbestrating en grondsoorten.

Geregeld zijn er wel tuinspecialisten die hun visitekaartje bij ons aan de balie achterlaten. Wanneer u langs komt dan kunt u uiteraard een kaartje meenemen. U kunt dan vervolgens zelf contact opnemen met het betreffende bedrijf. Wij staan daar verder los van. Afspraken dient u met hen zelf te maken.

Vaak zit er inderdaad statiegeld op de pallets waar onze goederen op staan. Dit zal dan op uw factuur vermeld zijn. U krijgt het statiegeld weer terug als u de pallet bij ons komt inleveren. Mits de factuur voldaan is.

Staat uw vraag er niet bij? Mailt of belt u ons of vul het contactformulier in.