Over ons

Van Schagen Santpoort is opgericht in 1934 als familiebedrijf en bestaat al 85 jaar. Wij hebben ervaring in de verkoop van gras, grondsoorten en sierbestrating. Wij staan bekend om de mooie groene graszoden, die wij ook zelf zaaien en bewerken. We hebben veel grondsoorten te koop per m3, big bag en in zakken. U kunt bij ons producten ophalen of wij kunnen het ook bij u op locatie bezorgen.

Wij verkopen onze producten aan particulieren en aan bedrijven. Bedrijven die bij ons producten kopen zijn onder andere hoveniers, stratenmakers, gemeentes, volkstuinverenigingen en zonnepaneel specialisten. Wij leggen zelf geen tuinen aan en doen ook geen onderhoudswerkzaamheden in tuinen. Hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina Tuin aanleg/onderhoud.

Wij werken met een klein team die zich voor u als klant zo goed mogelijk inzetten. Maakt u hieronder alvast kennis met de mensen die u van dienst kunnen zijn.

Arjan van Schagen
Arjan van SchagenDirecteur
Ik ben opgegroeid in dit bedrijf waar mijn opa mee gestart is en heb het van mijn vader en zijn broer Theo later over genomen. Als kind was ik al druk in de weer met klauteren op de zandberg na openingstijden. Ik heb het reilen en zeilen van dichtbij meegemaakt. Ik vind het telkens een uitdaging om het bedrijf, wat er allemaal bij komt kijken, op een juiste manier te runnen. Bij mij staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.
Claudia de Jongh
Claudia de JonghManagement assistente
Ik zet mij in dit fijne team graag in op het gebied van financiële en personele zaken. Ik vind het belangrijk dat we een efficiënt en plezierig werkklimaat hebben. In het najaar van 2020 ga ik studeren voor tuinontwerper. Ik hoop hiermee de benodigde kennis en een inspiratievol netwerk op te bouwen. Mijn intentie is dat ik vanaf 2021 op een creatief gebied van betekenis kan zijn voor ons bedrijf en voor onze klanten.
Max van Schagen
Max van SchagenJongste telg anno 2017 bij Van Schagen
Max keurt het gras en haalt af en toe een koekie wanneer het team pauzeert.
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Arjan
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Arjan
Aldus moeders: Als vorige generatie met schop en kruiwagen en met hart en ziel gewerkt …..Ondertussen groeit en bloeit het bedrijf nog steeds, dat is fijn om te zien!
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Claudia
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Claudia
(O)pa, allang gepensioneerd …. hielp tot zijn laatste dagen soms ook een handje in het bedrijf. Haalde o.a. plastic uit het groen, stond bij de transportband , hield het grasland in de gaten en stond klanten met vragen graag te woord. In de middagpauze kwam hij een bakkie met het team doen. Opa we missen je en jouw spirit zal altijd rondom het bedrijf zijn.
Sander Sinnige
Sander SinnigeAllround medewerker
Ik ben jarenlang actief geweest als hovenier en sinds augustus 2018 werk ik bij Van Schagen Santpoort. Het zeer diverse werk vind ik erg leuk en uitdagend. Om klanten te helpen, bestellingen klaar te maken tot aan het bezorgen van de bestelling met de vrachtwagen bij de klant.
Wilt u vakbekwaam advies over stenen, hout, gras, grond of andere tuin benodigdheden dan sta ik u graag te woord.
Kelly Alders
Kelly AldersAllround medewerker
Begin januari 2020 ben ik begonnen bij van Schagen Santpoort.
Ik zal vooral achter de balie te vinden zijn of buiten met zakken tuingrond, compost & turf in mijn handen om de voorraad op peil houden.
Ook kunt u mij tegen komen in de showtuin waar ik het onkruid weghaal en de bloemetjes verzorg zodat ze mooi gaan bloeien. En natuurlijk leer ik steeds meer over alle tegels die wij hier verkopen.
Het is een ontzettend gezellig team en voel me nu al op mijn plek. (januari 2020 geschreven)
Bob Vlaming
Bob VlamingAllround medewerker
Eind april ben ik begonnen als parttime medewerker bij van Schagen. Ik ben vooral te vinden op de shovel en de heftruck. Het is fijn om in zo’n gezellig team te werken.
Ron Huiberts
Ron HuibertsAllround medewerker
Ik werk sinds 6 juli 2020 bij Van Schagen Santpoort.
Je zal mij voornamelijk zien op de vrachtwagen.
Maar ook op de shovel of heftruck kun je mij zien rondrijden.
Ilona van Son - Schouten
Ilona van Son - SchoutenAllround medewerker
Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij van Schagen Santpoort B.V.
Ik ben voornamelijk achter de balie te vinden, maar ik hoop in de toekomst overal inzetbaar te kunnen zijn, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en mijn collega’s overal bij te kunnen helpen.
Door de prettige werksfeer, de leuke collega’s en de aardige klanten heb ik het ontzettend naar mijn zin!