Over ons

Van Schagen Santpoort is opgericht in 1934 als familiebedrijf en bestaat al 85 jaar. Wij hebben ervaring in de verkoop van gras, grondsoorten en sierbestrating. Wij staan bekend om de mooie groene graszoden, die wij ook zelf zaaien en bewerken. We hebben veel grondsoorten te koop per m3, big bag en in zakken. U kunt bij ons producten ophalen of wij kunnen het ook bij u op locatie bezorgen.

Wij verkopen onze producten aan particulieren en aan bedrijven. Bedrijven die bij ons producten kopen zijn onder andere hoveniers, stratenmakers, gemeentes, volkstuinverenigingen en zonnepaneel specialisten. Wij leggen zelf geen tuinen aan en doen ook geen onderhoudswerkzaamheden in tuinen. Hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina Tuin aanleg/onderhoud.

Wij werken met een klein team die zich voor u als klant zo goed mogelijk inzetten. Maakt u hieronder alvast kennis met de mensen die u van dienst kunnen zijn.

Arjan van Schagen
Arjan van SchagenDirecteur
Ik ben opgegroeid in dit bedrijf waar mijn opa mee gestart is en heb het van mijn vader en zijn broer Theo later over genomen. Als kind was ik al druk in de weer met klauteren op de zandberg na openingstijden. Ik heb het reilen en zeilen van dichtbij meegemaakt.Ik vind het telkens een uitdaging om het bedrijf, wat er allemaal bij komt kijken, op een juiste manier te runnen. Bij mij staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.
Claudia de Jongh
Claudia de JonghManagement assistente
Ik hou me bezig met de administratie en diverse ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast help ik bij drukte aan de balie en doe ik soms onderhoud met bezem en kruiwagen in de showtuin. Ik vind het werken in ons team heel fijn. We zetten ons allemaal zo goed mogelijk in, zijn continue zaken aan het verbeteren, en hebben veel gezelligheid met elkaar. Ik doe mijn werk hier met veel plezier.
Max van Schagen
Max van SchagenJongste telg anno 2017 bij Van Schagen
Max keurt het gras en haalt af en toe een koekie wanneer het team pauzeert.
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Arjan
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Arjan
Aldus moeders: Als vorige generatie met schop en kruiwagen en met hart en ziel gewerkt …..Ondertussen groeit en bloeit het bedrijf nog steeds, dat is fijn om te zien!
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Claudia
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Claudia
(O)pa, allang gepensioneerd …. hielp tot zijn laatste dagen soms ook een handje in het bedrijf. Haalde o.a. plastic uit het groen, stond bij de transportband , hield het grasland in de gaten en stond klanten met vragen graag te woord. In de middagpauze kwam hij een bakkie met het team doen. Opa we missen je en jouw spirit zal altijd rondom het bedrijf zijn.
Sander Sinnige
Sander SinnigeAllround medewerker
Ik ben jarenlang actief geweest als hovenier en sinds augustus 2018 werk ik bij Van Schagen Santpoort. Het zeer diverse werk vind ik erg leuk en uitdagend. Om klanten te helpen, bestellingen klaar te maken tot aan het bezorgen van de bestelling met de vrachtwagen bij de klant.
Wilt u vakbekwaam advies over stenen, hout, gras, grond of andere tuin benodigdheden dan sta ik u graag te woord.
Dylan Wempe
Dylan WempeAllround medewerker
Ik werk bij Van Schagen en doe dat met veel plezier. Als allround medewerker ben je op het ene moment big bags met grond aan het vullen en het andere moment klanten aan het helpen in de showtuin, geen dag is hetzelfde en dat is wat dit werk zo leuk maakt! Ik volg daarnaast de opleiding manager retail op het Nova College. Ik ga 1 dag in de week naar school en de andere 4 dagen werk ik.
Arno Meijer
Arno Meijer Allround medewerker
Ik ervaar het werken hier als prettig. Ik heb leuke collega’s en het werk is afwisselend. Het werken in een klein team maakt het persoonlijk en we hebben het vaak heel gezellig.
Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ken veel vaste klanten bij naam. De klant staat bij mij altijd centraal en we proberen de beste oplossingen te zoeken.
Kelly Alders
Kelly AldersAllround medewerker
Begin januari 2020 ben ik begonnen bij van Schagen Santpoort.
Ik zal vooral achter de balie te vinden zijn of buiten met zakken tuingrond, compost & turf in mijn handen om de voorraad op peil houden.
Ook kunt u mij tegen komen in de showtuin waar ik het onkruid weghaal en de bloemetjes verzorg zodat ze mooi gaan bloeien. En natuurlijk leer ik steeds meer over alle tegels die wij hier verkopen.

Het is een ontzettend gezellig team, ik heb enorm zin in deze nieuwe uitdaging en voel me nu al op mijn plek. (januari 2020 geschreven)