Over ons

Van Schagen Santpoort is opgericht in 1934 als familiebedrijf en bestaat al 85 jaar. Wij hebben ervaring in de verkoop van gras, grondsoorten en sierbestrating. Wij staan bekend om de mooie groene graszoden, die wij ook zelf zaaien en bewerken. We hebben veel grondsoorten te koop per m3, big bag en in zakken. U kunt bij ons producten ophalen of wij kunnen het ook bij u op locatie bezorgen.

Wij verkopen onze producten aan particulieren en aan bedrijven. Bedrijven die bij ons producten kopen zijn onder andere hoveniers, stratenmakers, gemeentes, volkstuinverenigingen en zonnepaneel specialisten. Wij leggen zelf geen tuinen aan en doen ook geen onderhoudswerkzaamheden in tuinen. Hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina Tuin aanleg/onderhoud.

Wij werken met een klein team die zich voor u als klant zo goed mogelijk inzetten. Maakt u hieronder alvast kennis met de mensen die u van dienst kunnen zijn.

Arjan
ArjanDirecteur
Ik ben opgegroeid in dit bedrijf waar mijn opa

mee gestart is en heb het van mijn vader en zijn broer Theo later over genomen.  Als kind was ik al druk in de weer met klauteren op de zandberg na openingstijden. Ik heb het reilen en zeilen van dichtbij meegemaakt. Ik vind het telkens een uitdaging om het bedrijf, wat er allemaal bij komt kijken, op een juiste manier te runnen. Bij mij staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Claudia
Claudia Management assistente
Ik zet mij in dit fijne team graag in

op het gebied van financiële en personele zaken. Ik vind het belangrijk dat we een efficiënt en plezierig werkklimaat hebben. Ik ben voornamelijk achter de schermen bezig maar vind het ook super leuk om aan de voorkant klanten te woord te staan of om bezig te zijn in onze showtuin.

Max
Max Jongste telg bij Van Schagen
Max keurt het gras en haalt af en toe een koekie wanneer het team pauzeert. Anno 2017.
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Arjan
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Arjan
Aldus moeders: Als vorige generatie

met schop en kruiwagen en met hart en ziel gewerkt …..Ondertussen groeit en bloeit het bedrijf nog steeds, dat is fijn om te zien!

Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Claudia
Wijlen (O)Pa en vol int leven (O)moe van Schagen met Claudia
(O)pa, allang gepensioneerd, hielp tot zijn laatste dagen

soms ook een handje in het bedrijf. Haalde o.a. plastic uit het groen, stond bij de transportband , hield het grasland in de gaten en stond klanten met vragen graag te woord. In de middagpauze kwam hij een bakkie met het team doen. Opa we missen je en jouw spirit zal altijd rondom het bedrijf zijn.

Sander
Sander Meewerkend teamleider
Ik ben jarenlang actief geweest als hovenier

en sinds augustus 2018 werk ik bij Van Schagen Santpoort. Het zeer diverse werk vind ik erg leuk en uitdagend. Om klanten te helpen, bestellingen klaar te maken tot aan het bezorgen van de bestelling met de vrachtwagen bij de klant.
Wilt u vakbekwaam advies over stenen, hout, gras, grond of andere tuin benodigdheden dan sta ik u graag te woord.

Kelly
Kelly Baliemedewerker
Begin januari 2020 ben ik begonnen bij

van Schagen Santpoort. Ik zal vooral achter de balie te vinden zijn of buiten met zakken tuingrond, compost & turf in mijn handen om de voorraad op peil houden.
Ook kunt u mij tegen komen in de showtuin waar ik het onkruid weghaal en de bloemetjes verzorg zodat ze mooi gaan bloeien. En natuurlijk leer ik steeds meer over alle tegels die wij hier verkopen.
Het is een ontzettend gezellig team en voel me nu al op mijn plek. januari 2020

Ilona
Ilona Baliemedewerker
Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij

van Schagen Santpoort B.V. Ik ben voornamelijk achter de balie te vinden, maar ik hoop in de toekomst overal inzetbaar te kunnen zijn, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en mijn collega’s overal bij te kunnen helpen.
Door de prettige werksfeer, de leuke collega’s en de aardige klanten heb ik het ontzettend naar mijn zin!

Diana
DianaBaliemedewerkster
Ik ben Diana en sinds

begin oktober vanuit de golfbranche werkzaam bij van Schagen. Het is een mooi bedrijf en heb het erg naar mijn zin. Wanneer u op zoek bent naar grond, tegels of gras dan help ik u graag aan de balie, aan de telefoon of per mail.

Sjors
Sjors Terrein medewerker
Sinds eind augustus 2020 werk ik hier bij van Schagen.

Ik ben meestal te vinden in de buurt van de showtuin of de plantenstort/pallets.
Ik heb het erg naar mijn zin hier. Ik werk 1 keer in de week, meestal op zaterdag.

Ralph
Ralph Stagair manager retail
Sinds 31 Augustus 2020 loop ik hier stage.

Binnen deze functie leer ik hoe ik personeel aanstuur, ondersteun ik Arjan in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en werk ik mee op het terrein. Ik loop 2 keer in de week stage en heb het enorm naar mijn zin!

Rick
Rick Terrein-verkoop medewerker
Vanaf eind juli 2021 ben ik werkzaam bij van Schagen.

Ik werk voornamelijk op het terrein. Ik vind het heerlijk om de hele dag buiten te werken en met de machines te werken! Als u grond wilt hebben schep ik het graag voor u in de aanhangwagen.