Verkoop aan particulieren én bedrijven

Wij verkopen onze producten aan particulieren en aan bedrijven. Bedrijven die bij ons producten kopen zijn onder andere hoveniers, stratenmakers, gemeentes, volkstuinverenigingen en zonnepaneel specialisten. Wij leggen zelf geen tuinen aan en doen ook geen onderhoudswerkzaamheden in tuinen. Hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina Tuin aanleg/onderhoud. Op deze website krijgt u een impressie van welke producten wij verkopen. Neemt u gerust alvast een kijkje in onze online catalogus.

Bestel online of kom langs!

Bestel uw producten direct op deze website, u kunt ervoor kiezen om de producten af te halen of te laten bezorgen. Echter… zelf de materialen zien, voelen en ervaren is belangrijk om tot de juiste aankoop te komen. Op onze vestiging staan de materialen overzichtelijk en sfeervol opgesteld. Laat u zich daar aangenaam en deskundig adviseren door een van onze medewerkers. Wij wensen u Buitenleven op zijn best! Fantastisch om daar ons “steentje” aan bij te mogen dragen. Wij kijken uit naar uw komst.

Wie zijn wij?

Van Schagen Santpoort

Van Schagen Santpoort is opgericht in 1934 als familiebedrijf en bestaat al ruim 85 jaar. Wij hebben ervaring in de verkoop van gras, grondsoorten en sierbestrating. Wij staan bekend om de mooie groene graszoden, die wij ook zelf zaaien en bewerken. We hebben veel grondsoorten te koop per m3, big bag en in zakken. U kunt bij ons producten ophalen en wij kunnen het ook bij u op locatie bezorgen.

Wij werken met een klein team die zich voor u als klant zo goed mogelijk inzetten.

TEAM VAN SCHAGEN SANTPOORT

Ons team

Maak kennis met de mensen die u van dienst kunnen zijn.

Arjan

Directeur

Claudia

Management assistente

Sander

Meewerkend teamleider

Ralph

Chauffeur & Terreinmedewerker

Kelly

Administratief & Baliemedewerkster

Diana

Baliemedewerkster

Ilona

Baliemedewerkster

Rick

Terreinmedewerker

Sjors

Terreinmedewerker

Familie van Schagen

Helpende handen

Max

Jongste telg bij Van Schagen