Grasrollen laten bezorgen

Houd u alvast rekening mee dat onze bezorgtarieven tussen de € 36,50 en €72,50 euro inclusief btw zijn, uitgaande van een maximale reisafstand van 25 km vanaf onze locatie.  Is uw afleveradres verder dan 25 km vanaf onze locatie EN heeft u meer dan 100 graszoden nodig dan kunt u ook onderstaand formulier invullen.

Bij bestellingen onder de € 150,00 incl. btw berekenen wij een extra transporttoeslag kleine bestellingen aan u als klant. Deze toeslag is een kleine compensatie van de kosten van de vrachtwagen inclusief chauffeur.  Ons advies voor graszoden bij kleine bestellingen is dat u het vaak beter zelf kunt ophalen mocht uw auto en aanhangwagen daarvoor geschikt zijn.

Annuleren van uw bestelling van graszoden is niet mogelijk vanwege de beperkte houdbaarheid van het product. Indien wij met u een afspraak maken voor bezorging van graszoden dan kunt u de datum van bezorging niet wijzigen.

Bent u zelf aanwezig?

Gewenste leverdatum

Beschrijving van de plaats waar de graszoden neergezet kunnen worden. (zie ook Algemene voorwaarden)

Beste ,

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij trachten binnen 1 werkdag contact met u op te nemen. Soms kan dat helaas wat langer duren, afhankelijk van de drukte.

Met vriendelijke groet,
Team van Schagen Santpoort

There was an error trying to send your message. Please try again later.